Каталог вибіркових компонентів спеціальності: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
- Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин
- Стандартизація продукції тваринництва
- Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
- Ветеринарно-санітарна експертиза
- Вступ у спеціальність
- Механізація виробничих процесів в тваринництві
- Мікробіологія
- Технологія виробництва продукції бджільництва
- Технологія виробництва продукції вівчарства
- Технологія вирощування риби
- Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин
- Стандартизація продукції тваринництва
- Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
- Ветеринарно-санітарна експертиза
- Вступ у спеціальність
- Механізація виробничих процесів в тваринництві
- Мікробіологія
- Технологія виробництва продукції бджільництва
- Технологія виробництва продукції вівчарства
- Технологія вирощування риби
- Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин
- Стандартизація продукції тваринництва
- Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
- Ветеринарно-санітарна експертиза
- Вступ у спеціальність
- Механізація виробничих процесів в тваринництві
- Мікробіологія
- Технологія виробництва продукції бджільництва
- Технологія виробництва продукції вівчарства
- Технологія вирощування риби
- Анатомія і фізіологія сільськогосподарських тварин
- Стандартизація продукції тваринництва
- Технологія виробництва продукції кролівництва та звірівництва
- Ветеринарно-санітарна експертиза
- Вступ у спеціальність
- Механізація виробничих процесів в тваринництві
- Мікробіологія
- Технологія виробництва продукції бджільництва
- Технологія виробництва продукції вівчарства
- Технологія вирощування риби